Leta i den här bloggen

lördag 3 september 2011

Häxjakt

När, var och hur ska vi få våra politiker, våra folkvalda att förstå hur illa människor far i det nya försäkringssystemet?

En grupp läkare har slagit larm - utan resultat ...

VAD BEHÖVS för att få stopp på denna galenskap???

Idag läser jag att en cancersjuk och ensamstående mamma i Höör polisanmälts och dragits inför domstol.
(läs gärna artikeln, den är inte särskilt lång - så det orkar ni)

Vad har då denna "brottsling" gjort?

Jo, denna ensamstående mamma blev cancersjuk, gick in i väggen och skickade sin flyttanmälan till fel avdelning hos "Skräckkassan" ... och det gör man inte ostraffat!!!

Jag tycker tamejfan (jo, man får svära när man är upprörd) att Skräckkassan kan nagelfara sin egen inkommande post på samma sätt som de dissekerar och nagelfar sjuka människors liv!!!

Vet hut staten - nu har detta gått fullständigt överstyr!


Gomorron ... nä, god förmiddag förrästen!

19 kommentarer:

 1. FY FAN PÅ REN SVENSKA !!! Man blir sinnesjuk av att läsa hur det får gå till !!!
  Och i trygga fina Sverige ska man bo :/
  ha en fin lördag
  ps. jotack fukt har vi fått nog av efter omdränering och vattenläcka i källaren :( prisa gud för att spindlarna kommit..brrrr....
  monika

  SvaraRadera
 2. Helt otroligt att det får gå till så där.
  Sv: Pengen är från 1975. Jag har googlat men har inta hittat svaret.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Håller med. Man måste vara frisk för att kunna sköta alla papper med denna instans. Kram

  SvaraRadera
 4. dem är hemska, har en del kontakt med dem genom mitt jobb och de är knäppa =(

  SvaraRadera
 5. Jaaaa,du....
  VAD säger man!!!!!!?!

  SvaraRadera
 6. Rent ut sagt för jäkligt! Men fösäkringskassan tror sig vara förmer än alla och vet dessutom bättre än samtliga läkare.

  SvaraRadera
 7. Så du har vaknat nu? På gott humör också - rise and shine, typ? ;-)

  Förskräckligt är ordet!

  SvaraRadera
 8. Huff, jeg blir så provosert!! Jeg har kreft selv og kan skrive under på at det er ikke lett å huske på alltid å gjøre alle de "rette" tingene til rett tid.

  SvaraRadera
 9. Goood middag! Jag har läst det och hon blev frikänd och slipper betala tillbaka pengarna.... Jag kan komma ner och hjälpa dej med fönstren ! Men jag kan inte lova att jag orkar hålla dej! Jag har haft hårda linser i många år så jag är van.Men lånelinsen gör lite ont! kram ♥!

  SvaraRadera
 10. Ja det ät otroligt hur det har blivit.Man kan jämföra med hur det var på 70 och 80 talet.När dom hur enkelt som helst förtidspensionerade ungdomar som dom ansåg inte skulle klara ett arbete. För många av dom var det väl en dödsstöt. Säkert hade flertalet klarat av ett arbete med hjälp och lite insatser. Så var det för lätt att få förtidspension,och många hade säkert hellre velat jobbat. Jag tänker på min mamma som gjorde en bypass operation på 80-talet. Hon blev mycket bättre efter den och ville gå tillbaks till jobbet. Men FK och deras läkare menade på att hon minsann skulle förtidspensioneras. Hon blev helt förstörd och ville absolut inte få pension redan. Hon kände sig ju bättre och hennes hjärtläkare intygade att hon var fullt arbetsför.Det slutade med att hon fick gå tillbaks till arbetet.Jag minns hur glad hon var eftersom hon kände sig frisk och känslan att vara klassad som arbetsoförmögen hade varit hemsk. Nu är det tvärtom,hur sjuka dom än är så ska dom ut och jobba.Frikostigheten som fanns då och alla pengar som flödade det är väl det som ska betalas nu.
  Jag fattar fortfarande inte hur FK:s egen läkare ska vara den som till sist bedömmer arbetsförmågan hos patienten oavsett vad patientens egen läkare säger efter att ha behandlat under en längre tid. FK:s läkare har ju aldrig träffat patienten. Men förlåt vad långt det här blev. Jag bara skrev utan att tänka på att du aldrig orkar läsa..*ler*...
  Kramiz♥

  SvaraRadera
 11. Ja jag håller med dej.Man kan ju undra var och hur sjukkassan utbildar sin personal? Äch!!!!! man behöver inte undra det får ingen utbildning..♥ Kram

  SvaraRadera
 12. Hallelulja!!! Håller helt med dig. Nu har det gått för långt. Undrar om dom som jobbar där har hört talas om internpost???

  SvaraRadera
 13. MAn blir mörkrädd, är för jäkligt tycker jag att det får fungera så!
  Kram på dig =)

  SvaraRadera
 14. MITA: Det är bara trevligt - ja, inte att din mamma behandlades illa utan din långa kommentar :-D

  SvaraRadera
 15. Herregud vilket brott! Hoppas att hon får livstid för det där slarvet!

  Sjukt samhälle...

  SvaraRadera
 16. Ja jösses! Vad säger man? Skrämmande...

  SvaraRadera
 17. Skall man verkligen dras inför domstol för detta. Det verkar inte klokt...

  SvaraRadera
 18. Hej och tack för allt stöd! Jag är den hemska polisanmälda mamman, och jag vill upplysa att jag självklart ska betala tillbaka det jag fick för mycket. Men ställer mig frågan...vad kostar det att dra folk inför rätta så här, och jag undrar om någon förstår vad detta kostade mig i mående mitt i allt det andra......

  SvaraRadera
 19. ANONYMA MAMMAN: Du ska inte lägga någonting på dina redan nedtyngda axlar. Om F-kassan inte kan sköta sina kort rätt och något så simpelt som att se till att post hamnar där den ska inom verket så ligger skulden helt och hållet på dem anser jag. Dessutom kostar rättegången betydligt mer än den summa som DE betalat ut fel. Jag anser att den summan kan vara likvärdig den summa du fick felutbetalad - för sveda och verk och hur illa det har påverkat din hälsa.
  Du ser av kommentarerna att du har många som står på din sida!
  Trevligt att du tittade in och jag önskar dig all lycka framledes!

  SvaraRadera