Leta i den här bloggen

fredag 2 september 2011

Dagens irritationsmoment är

 1. Postkodlotteriet!2008 fanns det 16.100* postnummer i Sverige - och varje vecka tillkommer det 3-7* nya ... skitstor chans att man vinner, och bor man dessutom som jag gör - i innerstaden i Sveriges tredje största stad så skulle jag få dela vinsten med ca 100.000 andra
(*källa: Postens kundtjänst)

2. Hyresvärdar som har fönster som inte går att putsa
(utan att riskera livet)
Fönstren vid pilarna är inte öppningsbara - det innebär att jag måste hänga ut genom fönstret i mitten med mina ledsjuka händer som säkerhet.
Hade varit okej om man haft lägenhet på första våningen men jag gillar inte att hänga ut från FJÄRDE ...

Det är samma sak i mitt vardagsrum!


(sedan finns det annat att önska angående min lägenhet.
Enligt besiktningsprotokollet är mitt balkongräcke löst och sitter inte fast på ett säkert sätt och det finns en hel del annat som inte heller är åtgärdat)

3. Klockor som svettas trots att de fått antiperspirantbehandlingJa, nu råkade den delta lite mycket i diskandet sist - den liksom gled ner från handleden och hoppade själv - frivilligt - ner i diskvattnet!

Den har kurerats enligt alla konstens regler kan ni tro!
Pysslats om och legat på handdukstorken varje natt - men så fort jag sätter den på armen igen så börjar den svettas ...
Jag börjar tro att det är personligt ... den tycker liksom inte om mig längre!!!

Jamen då så, då gör jag fredag och laddar särskilt inför en söndag då jag planerar att blir mångmiljonär ...

... hur får ni veta senare!

Klem på er!13 kommentarer:

 1. Ska du gå och bli miljonär ska jag ha mer än en tjuga för det där armbandet bara så du vet ;-)
  Såna där oöppningsbara fönster har vi med och aldrig att jag hänger ut från 5e vån och putsar dom.
  Sv: Skojar bara om det där med mer än en tjuga. Vill du ha det så ge mig adressen och jag skickar dig det gratis. Med översta menar du det turkos va? Inte mitt svarta väl eller menar du det översta på andra hållet, dvs det vita ;-)

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja det är min handled och ärligt talat tror jag inte du vill ha det svarta. Det börjar bli riktigt hemskt efter alla salta bad men jag ska hålla span om det finns såna här. Har inte sett så mycket av denna typen av armband här men tror det kommer. Har bara sett tunna typ flätade men hittar jag nåt liknande mitt är det DU om ska få det. Hojtar direkt om jag hittar.

  SvaraRadera
 3. Våra fönser plockar Anders ner så jag kan putsa dom i sängen. Ja, inte när jag ligger där och sover, men ändå. MYCKET bekvämt!

  Min mamma hade samma otäcka lösning. Ett bautafönster som hon hängde ut och putsade. Jag hade hjärtklappning varje gång hon ringde och sa att hon skulle putsa fönstren...

  SvaraRadera
 4. Du känner väl till vad jag tycker om Postkodlotteriet? JAG HATAR DET! Varför låtsas som om det är välgörenhet - för det tror uppenbarligen massor av svenskar - när bara 27 procent går till välgörenhet? Och chefer med miljonlöner...

  Nej fy, jag vet inte hur många svarta bakar PK-lotteriet har fått på min blogg! UFF! :-(

  Men kram till dig! :D

  SvaraRadera
 5. Du känner väl till vad jag tycker om Postkodlotteriet? JAG HATAR DET! Varför låtsas som om det är välgörenhet - för det tror uppenbarligen massor av svenskar - när bara 27 procent går till välgörenhet? Och chefer med miljonlöner...

  Nej fy, jag vet inte hur många svarta bakar PK-lotteriet har fått på min blogg! UFF! :-(

  Men kram till dig! :D

  SvaraRadera
 6. Inte kan du hänga ut genom fönstret på 4:e våningen Skaffa dej en fönsterskrapa på en stång.. Tåget upp kostar inte så mycket.Jag bjuder på allt det andra.Ja ja missförstå mej inte jag menar mat inträde.Godis får du betala själv.. Nattakramen!

  SvaraRadera
 7. Postkod lotteriet har jag tröttnat på för längesen, och hur farao kan dom sätta in såna där fönster. Men fönsterputsning är väl inget som tillverkarna behöver bry sig om..
  SV:Bilden har jag faktiskt tagit med mobilen,och jag blev förvånad själv att den blev så bra. Det var förra hösten när luften var så där krispigt klar. Roligt att du tyckte om den,
  Kramiz!

  SvaraRadera
 8. Fönsterputsning är nog irriterande även om det inte är livsfarligt.

  SvaraRadera
 9. Postkodlotteriet!!!!! Hur många kilo reklam har inte jag fått i form av papper. Gillar att man samlar in pengar men retar mig på all pappersreklam. Dessutom är jag anti mot att det står mitt namn med stora bokstäver. Personligt? För mig funkar det inte. Tycker det är löjligt. Gå nu inte och dratta ut genom fönstret. Verkar livsfarligt. Kanske operation granskning skulle vilja titta på hyresvärden med sitt protokoll om dåliga balkongräcken. Du får sitta i ett hörn och trycka. Farligt leverne du har.
  Ha det så bra

  SvaraRadera
 10. Hmm...hur tänkte dom där med fönsterna?
  Lycka till att bli mångmiljonär!
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Jahaja. Sovmorgon igen.
  Dagens irritationsmoment är:
  1: Inget nytt inlägg från Stattinskan!
  :-)
  Gomorron!

  SvaraRadera
 12. ÅH jesus där skulle jag inte vilja hänga jag som har så korta armar !
  Hoppas någon kommer med en skylift och putsar dom åt dig, eller ring brandkåren och säg att du håller på att ramla ut ur ett fönster...
  lycka till !
  monika

  SvaraRadera
 13. Måste nog hålla med frunatmaken ..
  Så jag tänker anlita en Fönsterputsare ;)
  /Kraaaaaaaam pårej tjejjan!

  SvaraRadera