Leta i den här bloggen

onsdag 15 juni 2011

Matbloggen - dagens frukost

... eller delar av den!


Jag hade inte mage att undanhålla denna viktiga information för er!

Nu kan ni anteckna och det är tillåtet att kopiera receptet! :-D

16 kommentarer:

  1. Du åt väl inte upp konstverket? :)

    SvaraRadera
  2. Underbart,,, jag kokar några till mina handmålade koppar. Påsk? Nej snart midsommar.

    Här mås det aningens lite illa över all mat som ska ätas, lagas, smyckas...
    Och bara någonynka vecka kvar. Jag gillar att bli bortbjuden, inte laga...
    Kram-

    Tänk om de nöjde sig med en sillstjärt och et ägg???

    SvaraRadera
  3. Men jag saknade tydliga instruktioner. Hur gör man egentligen?

    SvaraRadera
  4. du får ju gärna kopiera min frukost också om du vill, jag har inte lagt ut recept men du kan nog lista ut hur jag gjorde ;)

    SvaraRadera
  5. haha... har du blåbär på toppen ?? :)

    SvaraRadera
  6. hahaha - fin är den ju i vilket fall
    kramar

    SvaraRadera
  7. Ägg med garn på toppen, ser smaskigt ut... :)

    SvaraRadera
  8. ANDERS: Mäh, du ser väl att det är Svennes "kalliar" på toppen ;-D

    SvaraRadera
  9. Ser att du kör med Svennes kaviar! Är det tillsynsmyndigheten i Malmö som har varit framme igen och förordat SVENSK kaviar? ;-) (tänker på spriten som inte fick kryddas med turkisk peppar och lakrits...)

    Kram!

    SvaraRadera
  10. Jasså du "äggar" upp dig en helt vanlig onsdag?
    Visst ja! Det är ju lillördag....

    SvaraRadera
  11. Är det mer än kaviar på toppen? Där ser ut att vara en ljusare kladd men det är kanske ljuset som lurar mig...

    SvaraRadera
  12. Nämen usch...är det kaviar du har uppe på ägget....

    Kram

    SvaraRadera
  13. Värst vad du är huslig då :-)

    SvaraRadera
  14. Den var inte dum!!!! Tar receptet på en gång!!!

    SvaraRadera
  15. Jamen, jag hade behövt receptet, jag är urkass på att koka ägg....

    SvaraRadera
  16. Hur lång koktid??
    Glöm inte bort sådana viktigheter!!

    SvaraRadera