Leta i den här bloggen

måndag 23 april 2012

Sånt jag har lite svårt för

... är när folk tar sig själv på lite på FÖR stort allvar.

När de skriver i sina bloggar att de gärna vill ha åsikter, men sedan rör upp himmel och jord i fall någon tycker annorlunda och kanske till och med skapar nya och ganska tarvliga inlägg kring en ganska snäll och välmenande kommentar
(i mina ögon mätt).

Sånt gillar inte jag ... och nej, det är inte jag som är i blåsväder - lovar och svär! :-D
12 kommentarer:

 1. Huvudet på spiken. Så sant...
  God morgon!

  SvaraRadera
 2. Håller med! Har själv råkat ut för att skriva en kommentar på en blogg där min åsikt inte sammanföll exakt med bloggarens (hade dock definitivt inget elakt uppsåt utan hade bara en lite annan uppfattning) och fick då vara med om just detta som du beskriver... Väldigt olustigt. Särskilt när det känns som att en bloggare just manar till diskussion och åsikter!

  SvaraRadera
 3. Ruth i Virginia24 april 2012 07:19

  Intressant. Jag har märkt ibland att när jag skriver en kommentar som är en aning emot vad bloggaren tänker, då blir det inget svar.
  "Sand m.t.", eftersom du är här kan jag säja att jag gillade din s.k. mot-kommentar när jag skrev om Alex o. hans projekt (klippa och klistra). Det är roligt att kunna diskutera týcker jag.

  Stattinskan har alltid intressanta åsikter. Det är därför jag tittar in här so ofta. Men nu är det sovdags för den här gamla tanten.
  Selamat tidur - sov gott
  på Indonesiska.

  SvaraRadera
 4. Håller med. Det är klar att inte alla tycker lika, men man ska respektera varandra för det. Jag tror att många inte skriver det de egentligen anser, av olika skäl.

  Jag märker ibland att en del inte förstår att jag är ironisk eller driver med något. Då kan det bli lite "roliga" kommentarer.

  SvaraRadera
 5. Jo det har man ju märk hos vissa. Men även i "irl" har jag en kollega som gärna diskuterar och tar upp saker, men hon KAN inte ta att man har en annan åsikt, ofta är det ingen som tycker precis som hon, då blir hon sur och kan resa sig och gå från fikabordet...myyycket omoget

  SvaraRadera
 6. Jag blir också irriterad, och undviker, de som är självutnämnda experter på ALLT och inte accepterar ifrågsättande. Tack o lov har vi alla olika kunnande, tänkande och personlighet. Håller med dig alltså//Moi

  SvaraRadera
 7. Håller med om nästan allt (vet inte om ditt svar var ironiskt eller?) Jerry kommer till stan den 27/7. Förmodligen har jag semester och om inget inträffar undviker jag kolonin... MEN är du "sugen" är du välkommen!//Moi

  SvaraRadera
 8. MOI: Nädå, jag var inte ironisk. Vi funderade ju lite på efter nyår och i juli är det absolut "efter nyår" :-) Jag gillar livemusik och ännu bättre när det är "oldies goldies" :-)

  SvaraRadera
 9. Jodå, Jerry är jäkligt oldies. Juli it is!

  SvaraRadera
 10. Visst är folk lite märkliga.

  SvaraRadera
 11. Ibland är det bara så tufft när folk hoppar på en i flock. Då har jag lust att inte publicera deras kommentarer eller svara på dem. Eller när folk är spydiga och otrevliga. Det behöver man inte vara för att man har en annan åsikt än bloggaren, man kan uppträda med hyfs på nån annans blogg. Tycker jag.

  SvaraRadera
 12. TOFFLAN: Ja, jag håller med dig. Att bli påhoppad är ohyfsat. Jag menar vissa bloggar som tar upp ett debattämne, manar till diskussion och ÄNDÅ inte fixar andras åsikter - som dessutom är sunt skrivna. Man ska inte säga att man vill ha debatt om man inte kan vara lyhörd för andras åsikter. Jag har också blivit påhoppad utan orsak och då skräder jag inte orden.

  SvaraRadera