Leta i den här bloggen

fredag 16 mars 2012

Ägg


Superfärska ägg
ligger ner helt och hållet i ett glas med vatten
Veckogamla ägg
ställer sig upp
Flyter ägget upp till ytan ska du inte äta det!

Tänkte ni ville veta - och det vill ni ju!!!
:-D

God morgon!

29 kommentarer:

  1. Tack för infon :) kram/Diana

    SvaraRadera
  2. Tack för infon :) kram/Diana

    SvaraRadera
  3. Bra info så här innan påsk. Jag har alltid litat på näsan men det är inte alltid den vill vara med. Kram

    SvaraRadera
  4. Klart man vill för den som luktat på ett ruttet ägg vill aldrig göra om det!

    God morgon!

    SvaraRadera
  5. visste du inte att jag var inte stortjuv? Du får se det positivt. Ett bra jobb som jag uppskattade . Kram

    SvaraRadera
  6. Bra att veta!

    Go morron!

    SvaraRadera
  7. Då är med andra ord ett ägg som står det allra bästa eftersom färska ägg inte går att skala.
    Kram - och god morgon.

    SvaraRadera
  8. Godmorgon vännen!Jag visste!!!!Ha en riktigt bra dag! Morgonkram!

    SvaraRadera
  9. Jag äter aldrig ägg, men kan väl vara bra att veta ändå ;)

    Kram

    SvaraRadera
  10. Det där visste jag faktiskt=) Super färska ägg är dessutom super svåra att skala.
    God morgon!

    SvaraRadera
  11. Tack för tipset. Eller jag visste redan, tack för påminelsen i alla fall :)

    SvaraRadera
  12. Äggstra bra nyheter så här inför helgen om man vill ägga upp sig ;)
    Morrn morrn!

    SvaraRadera
  13. Noterar detta.. ;)

    Är ju "äggoman" här periodvis...så när vi köpt en karta och frugan tänker baka ett par dagar efter inköp...ja...då får allt lilla guldkryckan gå ner och köpa nya ;)

    SvaraRadera
  14. Ett riktigt äggande inlägg :-)
    Gomorron!

    SvaraRadera
  15. Ja,så ere..../Kram från en som älskar Ägg :)

    SvaraRadera
  16. Klart för mycket information kan man aldrig få :)

    Jag ska erkänna att jag skulle kunna leva bara på ägg " stekt förstås" och smörgåsar :)
    Kramen kära du♥

    SvaraRadera
  17. Ja men vilket bra tips! Det visst jag inte om!

    SvaraRadera
  18. Good 2 Know!!

    Ha en härlig fredag nu tokiga du Kram

    SvaraRadera
  19. Tur jag kikade in, nu har jag full koll lagom till påsk. OM Jag hinner hem från blåkulla förstås...
    Long time no see, kikar in och säger trevlig helg!
    Charly

    SvaraRadera
  20. Jag har hört det där tidigare,men tyvärr så kommer jag aldrig ihåg vilket som är vad och vad som gäller för färskheten,hehe...
    Kramiz♥

    SvaraRadera
  21. Men har du så breda glas så att de kan lägga sig ner? Det har inte jag så jag måste besöka Duka direkt i morgon. Annars kommer jag att tro att alla är veckogamla. En katastrof så här inför påsken
    Ha en fin kväll

    SvaraRadera
  22. Ruth i Virginia16 mars 2012 15:39

    "Pearls of wisdom" från Stattinskan.
    Så håller man sej vid liv.

    TGIF - Thank God It´s Friday!

    SvaraRadera
  23. Hej.jag är mer på Facebook än på bloggen.Vill bara säga att på Måndag börja jag kock utbildningen,se om jag klara av teorin är jobbigast komma ihåg.Matlagningen klara jag.Jag har endel av bloggarna på FB ,men er som inte har FB kommer jag hälsa på med glömmer inte er .kram

    SvaraRadera
  24. Superbra att veta. Man vill ju inte äta surägga! ;)
    Kram & ha en bra fredag.

    SvaraRadera
  25. Har de slutat datummärka äggen i Malmö? ;) ;)

    SvaraRadera
  26. och de allra färskaste plockar du direkt under hönan medans det ännu är ljummet ;)
    Flyr den bistra verkligheten en stund med en bloggrunda. kram

    SvaraRadera
  27. fräsigt! det har jag ingen aning om. toppen! :)

    SvaraRadera
  28. Detta behövde jag veta- har alltid undrat. TACKAR

    SvaraRadera