Är ju "äggoman" här periodvis...så när vi köpt en karta och frugan tänker baka ett par dagar efter inköp...ja...då får allt lilla guldkryckan gå ner och köpa nya ;)
Tur jag kikade in, nu har jag full koll lagom till påsk. OM Jag hinner hem från blåkulla förstås... Long time no see, kikar in och säger trevlig helg! Charly
Men har du så breda glas så att de kan lägga sig ner? Det har inte jag så jag måste besöka Duka direkt i morgon. Annars kommer jag att tro att alla är veckogamla. En katastrof så här inför påsken Ha en fin kväll
Hej.jag är mer på Facebook än på bloggen.Vill bara säga att på Måndag börja jag kock utbildningen,se om jag klara av teorin är jobbigast komma ihåg.Matlagningen klara jag.Jag har endel av bloggarna på FB ,men er som inte har FB kommer jag hälsa på med glömmer inte er .kram
Tack för infon :) kram/Diana
SvaraRaderaTack för infon :) kram/Diana
SvaraRaderaBra info så här innan påsk. Jag har alltid litat på näsan men det är inte alltid den vill vara med. Kram
SvaraRaderaKlart man vill för den som luktat på ett ruttet ägg vill aldrig göra om det!
SvaraRaderaGod morgon!
visste du inte att jag var inte stortjuv? Du får se det positivt. Ett bra jobb som jag uppskattade . Kram
SvaraRaderaBra att veta!
SvaraRaderaGo morron!
Då är med andra ord ett ägg som står det allra bästa eftersom färska ägg inte går att skala.
SvaraRaderaKram - och god morgon.
Godmorgon vännen!Jag visste!!!!Ha en riktigt bra dag! Morgonkram!
SvaraRaderaJag äter aldrig ägg, men kan väl vara bra att veta ändå ;)
SvaraRaderaKram
Det där visste jag faktiskt=) Super färska ägg är dessutom super svåra att skala.
SvaraRaderaGod morgon!
Tack för tipset. Eller jag visste redan, tack för påminelsen i alla fall :)
SvaraRaderaÄggstra bra nyheter så här inför helgen om man vill ägga upp sig ;)
SvaraRaderaMorrn morrn!
Noterar detta.. ;)
SvaraRaderaÄr ju "äggoman" här periodvis...så när vi köpt en karta och frugan tänker baka ett par dagar efter inköp...ja...då får allt lilla guldkryckan gå ner och köpa nya ;)
Ett riktigt äggande inlägg :-)
SvaraRaderaGomorron!
Ja,så ere..../Kram från en som älskar Ägg :)
SvaraRaderaKlart för mycket information kan man aldrig få :)
SvaraRaderaJag ska erkänna att jag skulle kunna leva bara på ägg " stekt förstås" och smörgåsar :)
Kramen kära du♥
Ja men vilket bra tips! Det visst jag inte om!
SvaraRaderaGood 2 Know!!
SvaraRaderaHa en härlig fredag nu tokiga du Kram
Tur jag kikade in, nu har jag full koll lagom till påsk. OM Jag hinner hem från blåkulla förstås...
SvaraRaderaLong time no see, kikar in och säger trevlig helg!
Charly
Jag har hört det där tidigare,men tyvärr så kommer jag aldrig ihåg vilket som är vad och vad som gäller för färskheten,hehe...
SvaraRaderaKramiz♥
Men har du så breda glas så att de kan lägga sig ner? Det har inte jag så jag måste besöka Duka direkt i morgon. Annars kommer jag att tro att alla är veckogamla. En katastrof så här inför påsken
SvaraRaderaHa en fin kväll
"Pearls of wisdom" från Stattinskan.
SvaraRaderaSå håller man sej vid liv.
TGIF - Thank God It´s Friday!
Hej.jag är mer på Facebook än på bloggen.Vill bara säga att på Måndag börja jag kock utbildningen,se om jag klara av teorin är jobbigast komma ihåg.Matlagningen klara jag.Jag har endel av bloggarna på FB ,men er som inte har FB kommer jag hälsa på med glömmer inte er .kram
SvaraRaderaSuperbra att veta. Man vill ju inte äta surägga! ;)
SvaraRaderaKram & ha en bra fredag.
Har de slutat datummärka äggen i Malmö? ;) ;)
SvaraRaderaHusmorsblogg!
SvaraRaderaoch de allra färskaste plockar du direkt under hönan medans det ännu är ljummet ;)
SvaraRaderaFlyr den bistra verkligheten en stund med en bloggrunda. kram
fräsigt! det har jag ingen aning om. toppen! :)
SvaraRaderaDetta behövde jag veta- har alltid undrat. TACKAR
SvaraRadera