Leta i den här bloggen

onsdag 12 maj 2010

Ransoneringstider?

... eller om du vill ransonera bort kolhydrater som potatis, ris och pasta ...

Jamen, då förstår ni ... kan ni slänga ihop nått som kan varieras i det oändliga ...

Ta ett kålhuvud ... nä inte mitt ... ditt eget

Bryn på och kasta i lite champinjoner och lök om du vill ...

... sen kan du dutta på med lite

 och

 + grädde

... sedan kan du passa på att göra lite kylskåpsrens ... Ta sista slatten av

... och gör som jag ... skölj ur och sopsortera ...

Låt det sedan regna lite olika kryddor över anrättningen beroende på humör ... igår var humöret lite "hett" hos Stattinskan

 

... så hett att jag såg svart ...

... -peppar ...

... och är man den "saltaste" bönan i stan så får man inte glömma ...

... ja, då va de klart ....

... och vill man snitsla till det lite extra ... (nä, jag menar inte snitslar man lägger när man är dålig i magen eller överförfriskad ...) så kan man på tre meters avstånd försöka pricka hela härligheten med lite Ruccolasallad ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar